Shop

SKYGGE

1.095,00kr. inkl. moms

SKYGGE er en håndlavet serveringsbakke i massiv træ, der kan fås med enten greb i egetræ eller valnød. Bakken gør sig godt fra alle vinkler, og grebene giver en svævende effekt. Når bakken ikke er i brug, er den smuk at have stående fremme eller hængende på væggen.

 

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Beskrivelse

Den SKYGGE, bakken kaster, er selve grunden til navnet. Den får sin svævende effekt gennem grebene, der let og elegant giver bakken et løft fra fladen, den står på. Grebene er lavet af ét stykke træ for at understrege et ubrudt og roligt design.

 

Der er små fine detaljer, som man kan se fra alle vinkler – lige fra de dekorative og funktionelle accenter i træsorternes kontraster til messingskruerne på bakkens underside.

 

Kombinationen af klassiske geometrier i selve bakken samt nytænkning af funktion og design inviterer til, at SKYGGE kan bruges til mange behov og situationer: Som morgenbakke på sengen, som en hyggelig aftenbakke med lækkerier efter en lang dag, eller som smuk transport af service og mad når middagen skal indtages i haven, på altanen eller hos naboen.

 

SKYGGE kan også bruges som dekoration i sig selv på en hylde eller væg, som et plateau for levende lys, som et overskueligt sted at samle småting, smykker eller noget helt syvende, som din fantasi og dit behov finder på.

Additional Information
Vægt 2,1 kg
Størrelse 50 × 33 × 6,5 cm
Vægt u. emballage

1,7 kg (Kan variere da den er fremstillet i massiv træ)

Materialer

Eg, valnød, messing