Forretningsbetingelser

TAPGANG
version: 1.0

 

1. OM OS

 

1.1. Hjemmesiden https://tapgang.dk er ejet og bliver drevet af TAPGANG (”TAPGANG”, ”Vi” eller ”Os”).

 

1.2. Du kan kontakte Os på tlf. 93 93 43 72 eller e-mail info@tapgang.dk, hvis du har nogle spørgsmål til Os.

 

2. VORES FORRETNINGSBETINGELSER

 

2.1. Vores forretningsbetingelser (”Forretningsbetingelser”) gælder for vores levering af vores varer til dig, når du bestiller/køber en vare på vores hjemmeside.

 

2.2. Vi opfordrer dig til at læse vores Forretningsbetingelser grundigt, inden du bestiller en vare af Os.

 

2.3. Vi forbeholder os retten til løbende at ændre og opdatere Forretningsbetingelserne med virkning for dine fremtidige køb på vores hjemmeside. Derfor vil du blive bedt om at acceptere vores Forretningsbetingelser, hver gang du handler hos Os.

 

2.4. Hvis du ikke accepterer vores Forretningsbetingelser, kan du ikke bestille varer på vores hjemmeside.

 

2.5. En opdateret udgave af Forretningsbetingelserne er altid tilgængelig på vores hjemmeside.

 

3.PRISER OG BETALING

 

3.1. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusive 25% moms og øvrige skatter/afgifter.

 

3.2. Den samlede pris, som du skal betale for din(e) vare(r) inklusive eventuel forsendelse samt afgifter/gebyrer ved betaling med kreditkort, bliver opgjort, inden du gennemfører din bestilling.

 

3.3. Dine leveringsomkostninger kan variere – afhængig af hvilken levering, der vælges/tilbydes for levering af den pågældende vare. Du vil blive oplyst om eventuelle leveringsomkostningerne, inden du gennemfører din bestilling.

 

3.4. Din betaling for din(e) vare(r) sker, når du gennemfører bestillingen. Hvis Vi skal sende varen til dig, trækker Vi først pengene, når Vi sender varen af sted til dig fra vores lager.

 

3.5. Der forudbetales 5.000 DKK ved bestilling af en vare. Forudbetalingen refunderes ikke i tilfælde af din afbestilling eller lignende.

 

3.6. Alle varer håndteres som udgangspunkt som bestillingsvarer.

 

4. BETALINGSMIDLER

 

4.1. Du kan betale med Visa, Mastercard, Apple Pay (Afhængig af det bagvedliggende kort), Google Pay (Afhængig af det bagvedliggende kort), Vipps (Afhængig af det bagvedliggende kort), Swish (Afhængig af aftale med Swish).

 

5. BESTILLING AF VARER PÅ VORES HJEMMESIDE

 

5.1. Generelt

 

5.1.1. Du skal være mindst 18 år og have et gyldigt kreditkort, som Vi accepterer som betalingsmiddel for, at du kan bestille vores varer på vores hjemmeside. Hvis du er under 18 år, skal du have et juridisk grundlag for at kunne handle med Os, hvilket Vi kan kræve dokumentation for ved henvendelse.

 

5.1.2. Vores webshop på https://tapgang.dk er åben 24 timer i døgnet, men den kan være lukket på grund af vedligeholdelse. Vi prøver selvfølgelig på (så vidt muligt) at vedligeholde vores webshop om natten.

 

5.1.3. Hvis du foretager en bestilling i weekenden eller på helligdage, vil din bestilling først blive behandlet den næstkommende hverdag.

 

5.1.4. Vi accepterer kun din bestilling, hvis dine betalingsoplysninger er korrekte, og hvis Vi ikke har grundlag for at tro, at bestillingen skal bruges til ulovlige aktiviteter, eller at du ikke opfylder kravene i vores Forretningsbetingelser.

 

5.1.5. Du kan kun bestille vores varer via vores hjemmeside. Vi modtager ikke ordrer på telefon eller e-mail.

 

5.2. Hvornår er du bundet af din bestilling?

 

5.2.1. Inden du klikker ”Køb”, har du mulighed for at tilpasse din bestilling og dine oplysninger.

 

5.2.2. Når du klikker ”Køb”, bliver du bundet af din bestilling, og du vil modtage en ordrebekræftelse fra Os i en e-mail.

 

5.2.3. Skulle du komme til at lave en fejl i din bestilling, så kontakt Os hurtigst muligt. Hvis du har fortrudt din bestilling, så har du 14 dages fortrydelsesret (læs mere om din fortrydelsesret i afsnittet ”Fortrydelsesret” nedenfor).

 

5.3. Hvornår er Vi bundet af din bestilling?

 

5.3.1. Vi er først bundet af din bestilling, når Vi har sendt en ordrebekræftelse til dig. Indtil da har Vi mulighed for at afvise din bestilling i tilfælde af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende omstændigheder.

 

6. LEVERING

 

6.1. Din bestilling vil blive leveret til den leveringsadresse, som du har valgt ved bestillingen.

 

6.2. Vi bestræber os på at levere din bestillingsvare hurtigst muligt. Den forventede leveringstid er 5-6 (fem-seks) uger. Du kan også opleve, at Vi i særligt travle periode angiver en længere forventet leveringstid ift. specifikke varer.

 

6.3. Vi tager forbehold for, at nogle af leveringsformerne ikke gælder bestemte adresser og tidsintervaller. Kun de leveringsformer, som du kan vælge til din leveringsadresse, vil du kunne se, når du gennemfører din bestilling. Vi tager forbehold for, at Vi må levere til et andet leveringssted end det valgte, hvis det leveringssted, som du har valgt, er fyldt op. Hvis det er tilfældet, vil Vi levere din bestilling til et leveringssted, som fragtmanden vælger.

 

6.4. Vi tilbyder fri fragt i hele landet, jf. pkt. 6.5.

 

6.5. Vi leverer som udgangspunkt kun til følgende lande: Danmark, samt kun brofaste øer.

 

6.6. Vi bærer risikoen for din(e) vare(r) indtil levering.

 

7. TRANSPORTSKADER

 

7.1. Ved modtagelse af forsendelsen skal du undersøge varen for transportskader, og tage forbehold for skaden, såfremt emballagen bærer tegn herpå.

 

7.2. Er indpakningen slemt beskadiget, bør du nægte at modtage forsendelsen og notere begrundelsen på fragtbrevet. Det gør det nemmere for dig at bevise, at skaden skete, før du modtog varen.

 

7.3. Er indpakningen slemt beskadiget, og har du modtaget forsendelsen, bedes du hurtigst muligt melde transportskaden til Os på info@tapgang.dk

 

7.4. Vedlæg gerne billeddokumentation og angiv under alle omstændigheder det ordrenummer, der fremgår af den ordrebekræftelse, du modtog på mail i forbindelse med købet. Anmeld også gerne hurtigst muligt transportskaden til den pakkeshop, hvorfra du fik forsendelsen udleveret, eller fra det fragtfirma, der leverede den.

 

8. FORTRYDELSESRET

 

8.1. Generelt

 

8.1.1. Du kan uden grund fortryde købet af din vare inden for 14 dage, hvis du er forbruger.

 

8.1.2. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag, hvor du eller en, som modtager varen for dig får varen i hånden (i fysisk besiddelse).

 

8.1.3. I tilfælde hvor der er bestilt mere end én vare i samme ordre, men hvor varerne leveres enkeltvis, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand får den sidste vare i hånden (fysisk besiddelse).

 

8.1.4. Hvis du har bestilt en vare, der består af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del af varen i hånden (i fysisk besiddelse).

 

8.1.5. Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten, skal du meddele Os om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten i en utvetydig erklæring (på en klar og tydelig måde) – via e-mail. Du kan også vælge at bruge vores standard fortrydelsesformular, se nedenfor.

 

8.1.6. Du har overholdt fortrydelsesfristen, hvis du sender meddelelsen til Os, om at du vil gøre brug af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristens udløb.

 

8.2. Hvad sker der, når du udnytter fortrydelsesretten?

 

8.2.1. Du skal returnere varen til Os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du har overholdt fortrydelsesfristen, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage.

 

8.2.2. Du skal selv betale dine udgifter i forbindelse med returneringen af varen (bl.a. fragt).

 

8.2.3. Hvis du har brugt din fortrydelsesret, refunderer Vi din betaling inklusive eventuelle leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og senest efter 14 dage fra den dato, hvor Vi har modtaget din meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten.

 

8.2.4. Hvis du selv har valgt en anden leveringsform end vores standardlevering, returnerer Vi dog kun den del af leveringsomkostningerne, der svarer til vores standardlevering.

 

8.2.5. Vi tilbagebetaler din betaling med det samme betalingsmiddel, som du brugte ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har accepteret en anden form for tilbagebetaling (f.eks. et tilgodebevis).

 

8.2.6. Du bliver ikke pålagt betaling af nogle gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

 

8.2.7. Vi kan tilbageholde din tilbagebetaling, indtil Vi har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for din returnering af varen – alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

 

8.2.8. Du kan læse mere om, hvordan du sender varen retur i afsnittet ”Returnering”.

 

8.3. Specialfremstillede varer – fortrydelsesretten gælder ikke

 

8.3.1. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er specialfremstillede eller har fået et tydeligt personligt præg (f.eks. varer med indgravering, tilpasninger, brug af andre materialer/træsorter end standard eller lignende).

 

9. MANGELFULDE OG FORKERTE VARER

 

9.1. Hvis din vare er mangelfuld, eller hvis Vi har leveret den forkerte vare til dig, skal du kontakte Os hurtigst muligt. Du kan se vores kontaktoplysninger nederst i vores Forretningsbetingelser eller i din ordrebekræftelse.

 

9.2. Hvis din vare er mangelfuld, eller hvis du har modtaget en forkert vare, har du mulighed for at vælge imellem:

 

a) at returnere varen og få pengene tilbage,

b) at returnere varen og få et nyt tilsvarende vare (omlevering)

c) at beholde varen og få et forholdsmæssigt afslag

d) at beholde varen og få manglen afhjulpet

 

9.3. For at Vi kan hjælpe dig, hvis du har modtaget en mangelfuld eller forkert vare, skal du oplyse dit bestillingsnummer, varenummer og give en fyldestgørende beskrivelse af, hvad der er galt med varen.

 

9.4. I tilfælde af at du har modtaget en mangelfuld eller forkert vare, som du skal returnere, afholder Vi omkostningerne til returnering af varen til Os.

 

9.5. Hvis din vare er mangelfuld, gælder købelovens regler om mangler.

 

10. RETURNERING

 

10.1. Hvis du skal sende en vare retur til Os (hvis f.eks. du har fortrudt dit køb, eller din vare er mangelfuld), skal du sende varen retur til følgende adresse: Karen Blixens Boulevard 21, DK-8220 Brabrand, Danmark.

 

10.2. Ved returnering skal alle dele af varen sendes retur til Os.

 

10.3. Når du sender en vare retur til Os, er du ansvarlig for, at varen er pakket på en forsvarlig måde. Du bærer risikoen for varen, indtil Vi har modtaget varen i hænde (fysisk besiddelse). Vi opfordrer derfor, at du gemmer din kvittering for afsendelse af varen.

 

10.4. Du er ansvarlig for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, varen fungerer på.

 

10.5. Hvis varens værdi er forringet, fratrækker Vi værdiforringelsen fra købesummen, som du har betalt for varen, inden du får købesummen tilbagebetalt.

 

10.6. Reklamation

 

10.6.1. Reklamation over en mangel ved din vare skal ske direkte over for Os, inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen.

 

10.6.2. Der gælder en reklamationsfrist på 2 år, og du skal som forbruger derfor senest reklamere inden for 2 år efter levering af varen. Overholdes reklamationsfristen ikke, bortfalder din ret til at gøre mangler gældende, medmindre Vi har påtaget os at indestå for varen i længere tid.

 

10.6.3. Du kan læse mere om, hvordan du reklamerer i afsnittet ”Klageadgang”.

 

11. FORCE MAJEURE

 

11.1. Vi er ikke ansvarlige over for dig, hvis der efter din bestilling indtræder omstændigheder, som hindrer eller udsætter vores opfyldelse af din bestilling. Sådanne omstændigheder omfatter udefrakommende omstændigheder som mennesker ikke kan afværge, krig, mobilisering, nedbrud af telekommunikation infrastruktur, eksterne sikkerhedshændelser (f.eks. hackerangreb, angreb af computervirus eller en tredjeparts destruktive adfærd), naturkatastrofer samt naturforhold der gør, at det ikke er muligt at opfylde din bestilling/dit køb, strejker, lockout, brand, blokader, hærværk, påbud fra offentlige myndigheder og/ eller rettighedshaver, udbrud af epidemier eller pandemier, globale sundhedsmæssige nødsituationer, og andre omstændigheder, som Vi ikke har direkte kontrol over.

 

12. PERSONOPLYSNINGER

 

12.1. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Vi har udarbejdet en privatlivspolitik, der fortæller om, hvordan Vi behandler de personoplysninger, som du giver til os i forbindelse med dit køb samt ved brug af vores hjemmeside. Du kan finde vores privatlivspolitik på https://tapgang.dk/privatlivspolitik

 

13. ANDET

 

13.1. Opdatering af vores hjemmeside

 

13.1.1. Vi gør vores bedste for at opdatere hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert.

 

14. OVERDRAGELSE

 

14.1. Vi kan vælge at overdrage vores aftale med dig helt eller delvist til (a) en af vores koncernforbundne virksomheder eller (b) til en tredjepart som led i et frasalg af en eller flere af dennes selskaber, forretningsenheder etc.

 

15. KLAGEADGANG

 

15.1. Hvis der opstår et problem med din vare, eller hvis din vare er mangelfuld, skal du i første omgang kontakte Os.

 

15.2. Hvis du er utilfreds med vores håndtering af dit problem med en vare, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen. Hvis du vil indgive en klage til Center for Klageløsning, skal du have sendt din klage til Os først. Det kan være en god ide, at du sender en skriftlig klage til Os, så du kan dokumentere, at du har klaget, hvis Center for Klageløsning beder om dokumentation.

 

15.3. Du kan også anvende Europa-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive klagen på Europa-Kommissionens online klageportal. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@tapgang.dk.

 

16. LOVVALG OG VÆRNETING

 

16.1. Enhver(t) bestilling/køb, som du indgår med Os, er omfattet af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning.

 

16.2. Enhver tvist og ethvert krav, der udspringer af eller i tilknytning til din bestilling/dit køb, skal afgøres ved retten i Aarhus, Danmark.

 

17. VORES KONTAKTOPLYSNINGER

 

17.1. Hvis der er noget, som du er i tvivl om, så kontakt endelig Os på:

 

E-mail: info@tapgang.dk

Telefonnummer: 93 93 43 72 – kl. 08.00 til 18.00 (hverdage, eksklusive weekender og helligdage)

Adresse: Herluf Trolles Gade 7A, DK-8200 Aarhus N, Danmark

 

HENT STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

 

Download (PDF)

TAPGANG logo - outlined
TAPGANG logo - outlined

TAPGANG

 

Møbel og Design Studio, Aarhus
Troels Schack

 

Herluf Trolles Gade 7A,
8200 Aarhus N

 

CVR: 39727757

Grafisk design – Nis Gersbøll