Møbelsnedker i Aarhus

Har du spørgsmål, eller er du bare nysgerrig efter at høre mere om TAPGANG og mig som møbelsnedker, er du meget velkommen til at kontakte mig. Følg også gerne TAPGANG på sociale medier.

Troels Schack, Møbelsnedker i Aarhus.

TAPGANG

 

Møbel og Design Studio, Aarhus
Troels Schack

 

Herluf Trolles Gade 7A,
8200 Aarhus N

 

CVR: 39727757

Om Troels Schack

Da jeg var cirka 10 år gammel, viste jeg den første interesse for at blive møbelsnedker: Min klasselærer havde kun én arm, og derfor var det svært for ham at smøre et rundstykke. Så jeg opfandt og lavede en holder i træ til ’overen’ af rundstykket – og så var problemet løst. Min bedstemor snittede jeg en stok til, fordi jeg kunne se, at hun havde sværere og sværere ved at gå. Efter sløjd kom på skoleskemaet, fik min familie derfor aldrig andet end hjemmelavede julegaver i træ.

 

Jeg har med andre ord altid været kreativ, haft skaberlyst, øje for behov og en passion for materialet træ – og som knægt har jeg grebet enhver mulighed for at hjælpe min tømrer-far, når han havde et byggeprojekt til hjemmet i Gedved nær Horsens. Det æstetiske og taktile har været mine drivkræfter.

 

Efter endt gymnasial uddannelse, et længere arbejdsliv i kaffebranchen og et par visit på andre uddannelser besluttede jeg i 2018 at gå snedkervejen – og det var det helt rette for mig. Hvordan jagten på tiendedele af en millimeter passede så godt på min personlighed og nidkærhed, havde jeg ikke forudset. Men fra det øjeblik var der meget, der pludselig gav mening.

Snedker med glæde for detaljer i møbler og lokalt liv

Mine omhyggelige principper fra kaffebrygning og livet som barista kunne jeg nu overføre til et nyt fag. Og jeg bestod min svendeprøve på Herningsholm Erhvervsskole med læretid hos Skovby Møbelfabrik med et 12-tal, en sølvmedalje i rygsækken og en stor lyst til at starte mit eget.

 

Som forkæmper for lokal livsstil og bæredygtigt møbeldesign er min arbejdsplads kun en cykeltur væk fra mit hjem på Frederiksbjerg i Aarhus, hvor jeg bor sammen med min kæreste. Når jeg ikke står i værkstedet, bruger jeg især musik som adspredelse. Jeg har spillet trommer, siden jeg var 13 år gammel, og sådan en interesse fortager sig ikke, selv om man finder ud af, at hverdagen skal fyldes af noget andet.

 

Navnet TAPGANG er i øvrigt et ord, jeg opdagede i en gammel sløjdbog fra 1894. Nu håber jeg bare, at TAPGANG flytter ind i mange hjem over hele Danmark, og at jeg kan bidrage til dansk møbeldesign.

TAPGANG er altid åben for samarbejder – uanset om det er med private kunder, organisationer eller virksomheder. Om det er i eller uden for Aarhus, og om opgaven med møblet er konkret eller abstrakt, er også underordnet. Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud!

 

Kaffen står altid klar her i Aarhus, hvis du har lyst til at kigge forbi og se, hvad jeg som møbelsnedker kan byde på. Jeg kommer også gerne ud og ser på en konkret opgave hos dig, hvad enten du har ønsker om møbler som et unika bord, en reol fra gulv til loft eller hjælp til at udnytte skæve og sjove vinkler i hjemmet.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

TAPGANG logo - outlined
TAPGANG logo - outlined

TAPGANG

 

Møbel og Design Studio, Aarhus
Troels Schack

 

Herluf Trolles Gade 7A,
8200 Aarhus N

 

CVR: 39727757

Grafisk design – Nis Gersbøll